nedelja, 23. december 2007

RONDO JUMBO JUMP

Prav zanimivo, kako iz dneva v dan opazujemo na poti proti Ljubljani sledi voznikov, ki niso uspeli izpeljati manevra "vožnja skozi rondo". Vendar se večina avtomobilov ustavi nekje na sredini v cvetlični gredici ali pa jih naslonijo na stebriček, ki kaže pot v bljižnje naselje.
Je pa nekaj bisernih primerov vožnje v rondo in tale se je zgodila pri vhodu v Litijo v petek 21.12. zvečer. Glede na posledice lahko predvidevam, da sploh ni uporabil zavor, sicer si ne znam predstavljati takšnega skoka naravnost v drog za jumbo plakat pri trgovini Merkur.
Sicer pa opozorilo vsem voznikom ki se peljete po tej cesti: Pozor, rondoji rastejo kot gobe po dežju, in po mojih informacijah bosta zrastla vsaj še dva na relaciji Litija-Ljubljana!


2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Pa naj še kdo reče, da je vožnja do ljubljane dolgocajtna. Rondo Jumbo Jump je nova olimpijska disciplina na tej relacij.

jest pravi ...

Bo pa zanimivo, ko bosta na tej relaciji najmanj še dva rondoja- potem se itak ne bo da vozit hitreje kot 50 - kdo bo še uspel poletet čezenj !?